The Well-Fleshed Subcommittee

I Feel Like Carie Tonight.

Motion som mediterar

Gillar du att motionera och är du en sådan person som håller igång? Jag tror att man kan se till att få mer saker för alla andra och därigenom också kunna njuta mer av livet, vilket handlar om att röra på sig. Ja kroppen är skapt för att kunna röra på sig och i dagens stillasittande liv som många av oss lever så är det svårt att hålla igång, eller hur? Därför ser många till att börja motionera och man ser till att göra det som verkligen kan göras och vad som verkligen krävs av alla andra. SÅ varför inte bara få till en riktigt bra motion samtidigt som man mediterar och därigenom också kunna göra det som krävs för alla andra. Ja, man kan gärna få till detta genom att man tar med familjen med.

Bättre sätt att motionera

Många tycker det är svårt att motionera själv och därför är det populärt att gå med en kompis eller en familjemedlem som kan hjälpa en och pusha en att göra detta på bästa möjliga sätt. Så varför inte bara se till att hitta sitt sätt, kanske genom att gå på yoga i Stockholm och se till att få mer saker gjort samtidigt som man också känner att man kan göra det som en hållbar lösning. Motion är något personligt och jag tror att man kan göra en hel del saker samtidigt som man också kommer fram till att det kan utvecklas på ett bra sätt med. Hälsan är inte bara ens egna utan det är familjens rätt att ha en frisk mamma, pappa eller liknande och som kan ta hand om sig själv men även dom andra.

Så om du än inte kommit igång, varför inte prova på yoga eller någon annan form av motion som är så populärt nu får tiden med?